Para Marketing

 

Για όσους δεν γνωρίζετε, το SEO είναι το ακρωνύμιο του Search Engine Optimization, στα ελληνικά σημαίνει Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης και εγώ είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης, ο ειδικός στο SEO που έχω το SEO Agency Paramarketing που τα τελευταία 9 χρόνια ασχολούμαι κάθε μέρα ανελλιπώς με το SEO ή πως να βγείτε πρώτοι στην Google.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω, κάντε like, κάντε subscribe, αφήστε το σχόλιο σας άμα το βρίσκετε ενδιαφέρον. PARAMARKETING

Γνωρίζω πως μόνο λίγοι και εκλεκτοί ασχολείστε με το SEO, γιατί είναι λίγο βαρύ τεχνολογικά και ασχολείστε με το Survivor και είστε τέλειοι αναλυτές της Φάρμας.

Αλλά όταν πρόκειται για λεφτά, δεν θα βγάλετε ποτέ από το Survivor γιατί δεν ανήκετε στο star system που αναλύουν το Survivor και ποιος θα βγει πρώτος.

Επίσης, γραφτείτε στο newsletter μας.

Στέλνουμε κάθε 15 μέρες ένα πολύτιμο newsletter με υλικό μόνο για το SEO, χωρίς προωθητικές ενέργειες και πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Μπορεί κάποιος σήμερα να βγάλει λεφτά από το SEO;

Η απάντηση είναι ναι!

Μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος με το SEO;

Η απάντηση είναι ναι, αλλά υπό όρους γιατί αλλιώς θα είχα γίνει κι εγώ δισεκατομμυριούχος αυτή τη στιγμή κάνοντας SEO και δεν έγινα ακόμα.

Λέω ακόμα γιατί θέλω να έχω μια δικλείδα ασφαλείας ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον.

Σήμερα θα μιλήσουμε για 2 βασικές κατηγορίες πελατών στο SEO και για 2 βασικές κατηγορίες SEO.

Το πρώτο είναι το affiliate SEO ή affiliate marketing SEO και το δεύτερο είναι το client SEO ή να κάνετε SEO στο δικό σας site.

Σας τα λέω από την πλευρά του ειδικού στο SEO, δηλαδή του SEO Agency και από την πλευρά του SEO client.

Εσείς που έχετε το δικό σας site αυτή τη στιγμή είστε οι ίδιοι webmasters του εαυτού σας και διαχειριστές της σελίδας σας, μπορείτε να βγάλετε λεφτά κάνοντας SEO είτε από το δικό σας site παρέχοντας υπηρεσίες ή πουλώντας τα δικά σας προϊόντα.

Μπορεί να έχετε ένα eshop ή μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, όπως υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, γιατρός, δικηγόρος ή κάτι άλλο ή να κάνετε κάποια άλλα site που είναι affiliate sites και πουλάνε υπηρεσίες τρίτων.

Όπως ένα affiliate site που να στέλνει referral traffic, δηλαδή κίνηση στην Amazon και να πληρώνεται στην Amazon το ευτελές ποσό 1 – 4 %, που είναι το ποσοστό που δίνει η Amazon στους affiliates, δηλαδή στους εξωτερικούς συνεργάτες της.

Comments

Popular posts from this blog

Online Rupiah138